POHVALE INOZEMNOG TISKA HRVATSKOJ

| |

Postaje li Hrvatska najatraktivnija europska destinacija

Bilo da biraju najatraktivniju destinaciju, najskrovitiju plažu, najljepši grad ili otok, Hrvatska je ove godine miljenica svjetskog tiska i turističkih časopisa. 

National Geographic svrstao je Istru u top deset najpoželjnijih svjetskih destinacija.

Lonely Planet je svrstao Dubrovnik  među deset napoželjnijih gradova, uz bok Londonu, Parizu, Rimu ili Istanbulu. Isti Istru svrstava na drugo mjesto najpoženijih svjetskih turističkih regija, a  rt Kamenjak u njenu južnom dijelu kao skrovitu i neotkrivenu oazu.

Guardian piše o ljepotama Velebita, a otok Vis ističe kao savršeno mjesto za samce željne avanture izvan turističke gužve. LA Times objavio je članak o ljepoti nacionalnog parka Plitvice.

Za očekivati je kako će pohvale potaknuti Hrvatsku na unaprijeđenje ponude i stvaranje svjetskog brenda. Gotovo 6000 kilometara obala, antički gradovi i zaštićena baština, nacionalni parkovi i više od tisuću otoka najbolja su pozivnica i vama.

Podjeli s prijateljima

Članak objavio Đuro&Đuro on 18:35. Oznake . Možete pratiti svaki odgovor na komentare putem RSS 2.0. Ostavite svoj komentar, vaše mišljenje nam je važno

0 komentari for "POHVALE INOZEMNOG TISKA HRVATSKOJ"

Ostavite komentar