Apartmani Brela

| |



OPĆE INFORMACIJE - Brela su gradić na makarskoj turističkoj rivijeri, smještena podno 1762 m visokog Biokova i pravi su raj za ljubitelje aktivnog odmora. Od Splita su udaljena 50, Zagreba 445, a od Dubrovnika 165 km. Dolazak autocestom je ugodan, a posebno su atraktivna posjetiteljima iz BiH zbog blizine i dobre cestovne povezanosti.

PLAŽE I PRIRODNE ZNAMENITOSTI - Dvije su plaže, obe šljunčane, nositeljice plave zastave: Dugi rat i Stomarica. Američki Forbes proglasio je Dugi rat najljepšom plažom u Europi. Mjesto se nalazi točno ispod parka prirode Biokovo gdje možete uživati u šetnji, pogledu na cijeli splitski arhipelag, posjetu botaničkom vrtu Kotišina kao i u ekstremnim sportovima. Znamenita je i uvala Vrulja gdje se litice obrušavaju u more na dubine veće od 100 m.

KULTURNO - POVIJESNE ZNAMENITOSTI - Šetnja Biokovom odlična je prilika za upoznavanje kulture tamošnjih zaseoka koji obiluju kamenom arhitekturom, crkvicama i utvrdama. Također možete posjetiti muzej parka prirode Biokovo.

AKTIVNI ODMOR -  Planinarenje, pješačke staze, speleologija, penjanje po strmim liticama i brdski bicikilzam samo su dio onoga što Vam nudi Biokovo. Ronjenje je osobito zanimljivo u već spomenutoj uvali Vrulja. Nekoliko kilometara od samoga mjesta nalazi se kanjonj rijeke Cetine, najatraktivnije rafting destinacije u Hrvatskoj.

ZABAVA I IZLASCI -  Tijekom ljeta na plažama i u kafićima organiziraju se partiji i žive svirke, a noćni je  život još bogatiji u 15 kilometara udaljenoj Makarskoj. 3. kolovoza organizira se velika fešta u čast zaštitnika mjesta.

Apartmani-portal nudi Vam najbolji i najjeftiniji izbor smještaja u mjestu Brela. Pogledajte ponudu!

Podjeli s prijateljima

Članak objavio Đuro&Đuro on 12:03. Oznake , . Možete pratiti svaki odgovor na komentare putem RSS 2.0. Ostavite svoj komentar, vaše mišljenje nam je važno

0 komentari for "Apartmani Brela"

Ostavite komentar