ZRĆE - HRVATSKA IBIZA ILI MIT?

| |


Već godinama Zrće ( Novalja, otok Pag) je središnja tema rasprava o noćnom životu na hrvatskoj obali Jadrana te se u medijima redovito promovira kao jedna od malobrojnih svijetlih točaka istog. Mišljenja njegovih posjetitelja su pak podijeljena.


Zrću se ne može poreći ekskluziva. Šljunčana plaža Zrće, na kojoj se klubovi nalaze, sama je po sebi atraktivna i zabavna. Nositeljica je plave zastave te nudi mnogobrojne sadržaje za aktivni odmor, uključujući i bungee jumping. Klubovi Kalypso, Papaya i Aquaris otvorenog su tipa, vrsno dizajnirani, a otvoreni tijekom cijelog dana i noći. Glasna glazba i ples doslovno kao da ne prestaju niti jednog trenutka tijekom 24 - satnog dana. Doživljaj je doista poseban kada nakon kupanja, picigina, kanua ili bungeeja odete na piće usred dana i naiđete na razuzdan party. Zrću se ipak ne mogu poreći i najčešće kritike, a to je prije svega ona za previše umjetnu atmosferu i kopiranje drugih snobovskih ljetovališta. Svi klubovi puštaju elektronsku i house glazbu što je također velik nedostatak za one koji ju ne preferiraju. Cijene su također vrlo visoke.

Zrće je, neovisno što o njemu tko mislio, postalo nezaobilazna destinacija mladih iz velikog broja europskih zemalja. Ako i niste ljubitelji elektronske glazbe i ovakvoga koncepta u Navalji i okolici ćete ih sresti i moći upoznati na stotine  i jamačno se dobro zabaviti. 

Podjeli s prijateljima

Članak objavio Đuro&Đuro on 22:56. Oznake , . Možete pratiti svaki odgovor na komentare putem RSS 2.0. Ostavite svoj komentar, vaše mišljenje nam je važno

0 komentari for "ZRĆE - HRVATSKA IBIZA ILI MIT?"

Ostavite komentar