CRNA GORA - BUDVA

| |


 Crnogorski grad Budva, stotinjak kilometara udaljen od Dubrovnika, profilirao se  kao središte noćnog života tog dijela Jadrana. To ponajviše može zahvaliti mnogobrojnim turistima  iz Srbije, inače poznate po bogatom  noćnom životu, koji su baš nju izabrali za svoju su ljetnu destinaciju. Prije nekoliko godina Budvu i Crnu Goru otkrivaju i Dubrovčani i  njihovi gosti te su u proteklih nekoliko godina vikend izlasci preko granice postali uobičajeni. 

Najveće su diskoteke Trocadero te Mirax. Luksuzno su opremljene, na nekoliko katova. Vrlo slično ozračju novljskog Zrća, ali uz izrazito niže cijene. Tu se kokteli mogu kupiti za samo dvadesetak kuna. Ponudu velikih diskoteka upotpunjuju barovi na plažama. Svi rade do ranih jutarnjih sati, a puštaju najrazličitiju glazbu, od techna do turbo folka. Tu su i striptiz te cabare barovi, casina... sve za ukus svakog partijanera.

Mišljenja su različita, od onih koji Budvu i Crnu Goru hvale na sva zvona do onih koji ih smatraju velikim kičem. Svi pak ističu infrastrukturne nedostatke u odnosu na hrvatsku obalu : manje uredne i opremljene plaže, česti nestanci vode itd. 

Ipak, ljubiteljima pravog noćnog života i gužve, preporučujemo.

Podjeli s prijateljima

Članak objavio Đuro&Đuro on 22:57. Oznake , , . Možete pratiti svaki odgovor na komentare putem RSS 2.0. Ostavite svoj komentar, vaše mišljenje nam je važno

0 komentari for "CRNA GORA - BUDVA"

Ostavite komentar