ZLATNI RAT ( Bol, otok Brač)

| |

Turizam, kažu, nije samo sunce i more, no ponekad ni nije potrebno puno više. Kupanje i izležavanje za većinu ostaju nenadmašiv ideal odmora te je ponuda i uređenost plaža vrlo bitna pri odabiru mjesta za odmor. Plažu ćete u konačnici izabrati prema vlastitoj osobnosti i afinitetima, a mi  Vam nudimo neke prijedloge.



ZLATNI RAT ( Bol, otok Brač) - najfotografiranija hrvatska plaža s najviše priznanja i prvih mjesta na listama inozemnih listova. Slava koju je doživjela ova plaža, ustvari tisuću metara dug šljunčani rt, dovodi svake godine na tisuće turista te je brojni opisuju kao prenatrpanu i prerazvikanu. No uz savjet da doista izbjegnete špicu te dođete nešto ranije ili predvečer, plaža je uistinu poseban doživljaj. Od prirodnog je bijelog šljunka, na rubu borove šume, veliki plićak savršen je za picigin, a savršena je za daskanje na vjetru zbog isturenog položaja i vjetra koji puše gotovo svaki dan.

Podjeli s prijateljima

Članak objavio Đuro&Đuro on 22:54. Oznake , , , . Možete pratiti svaki odgovor na komentare putem RSS 2.0. Ostavite svoj komentar, vaše mišljenje nam je važno

0 komentari for "ZLATNI RAT ( Bol, otok Brač)"

Ostavite komentar