Apartmani Vodice

| |



OPĆE INFORMACIJE - Grad Vodice broji 10 000 stanovnika. Smješten je 11 kilometara istočno od Šibenika, a od Zagreba je udaljen 319 kilometara. U neposrednoj je blizini nacionalnih parkova  Krka i Kornati  te parka prirode Vransko jezero. Vodički akvatorij obuhvaća otoke Prvić, Tijat i Kaprije.

Turistička zajednica grada Vodica, Obala Vladimira Nazora bb 22211 Vodice, tel: +385 (0)22 443 888
Fax: +385 (0)22 443 888

 PLAŽE I PRIRODNE ZNAMENITOSTI-  Najbolje i najveće kupalište je šljunčana Plava plaža, vlasnica plave zastave koja garantira čistoću, urednost i vrsnu ponudu. U okolici grada postoje i pješčane te stjenovite plaže, a nude jet-ski, vodene tobogane, banane, tube, padobrane i mnoštvo sportskih sadržaja.
Nacionalni parka Krka - obuhvaća kanjon istoimene rijeke prepun sedrenih slapova. 
Nacionalni park Kornati - obuhvaća 89 otočića i hridi te izuzetno bogati morski ekosustav.
Park prirode Vransko jezero - najveće prirodno jezero u Hrvatskoj iznimno bogato ribom, ima status ornitološkog rezervata.

KULTURNO - POVIJESNE ZNAMENITOSTI - Svakako posjetite Akvarij i Muzej pomorske tradicije. U njemu možete vidjeti ribarske alate, brodske makete te predmete pronađene na arheološkim nalazištima, a sam akvarij ima oko 50 vrsta riba koje se mogu vidjeti u vodama šibenskog arhipelaga.

AKTIVNI ODMOR - Nudi se: nautika ( u gradu se nalazi ACI marina s 300 vezova, otvorena je cijele godine, dobitnica je plave zastave), ronjenje (nudi vam se škola ronjenja, iznajmljivanje opreme kao i organizirani ronilački izleti kornatskim akvatorijem), biciklizam (uređene staze za brdski biciklizam), sokolarski centar (nude se višednevni tečajevi sokolarenja tijekom cijele godine), ribolov (avanturistički lov na tune i drugu veliku ribu u kornatskom akvatoriju) te rafting na Krki.

ZABAVA I IZLASCI - Vodice su u samom vrhu prema ponudi izlazaka i zabave na Jadranu, a izdvaja se klub Hacienda koji  tijekom cijelog tjedna nudi bogat noćni život. Svakog 4.7. održava se Vodička fešta na kojoj se istovremeno održavaju koncerti na različitim lokacijama u gradu, a tih se dana u cijelom gradu održavaju bogati programi. Ako idete u Vodice, nikako ju ne propustite.

Apartmani-portal nudi Vam najbolji i najjeftiniji izbor smještaja u mjestu Vodice! Pogledajte ponudu!

Podjeli s prijateljima

Članak objavio Đuro&Đuro on 21:11. Oznake , . Možete pratiti svaki odgovor na komentare putem RSS 2.0. Ostavite svoj komentar, vaše mišljenje nam je važno

0 komentari for "Apartmani Vodice"

Ostavite komentar