Makarska, Baška Voda i Brela

| |

Prošlo ljeto ja i ekipa odlučili smo zajedno na more. Najprije smo mislili vlakom, ali na kraju smo ipak skombinirali autom. Lakše je putovati, a uvijek se može promijenit lokacija ako nešto ne štima. Najbitnija nam je bila dobra partijana pa smo razmišljali o Zrću ili Vodicama, ali na kraju smo sredili bespla smještan u Makarskoj  i otišli tamo. 


Bilo nas je malo frka jer nismo znali što nas čeka, jel se događa tamo  nešto il je za penzionere. Odlučili smo ići preko Bosne zbog uštede love. Lagana i zanimljiva vožnjica, kavica u Zenici i Livnu, milina. U Zenici smo se, naravno, slučajno skompali pa smo odlučili da je sljedeće putovanje u Bosnu. 

Makarska nas je skroz ugodno iznenadila. Opet smo se skompali, ovaj put s dečkima iz Koprivnice pa smo zajedno svake večeri partijali u Deepu i Petru Panu, a jednu smo večer završili u Clasiccu na domaćoj mjuzi. Plaže u Makarskoj su vrhunske, ali smo par puta otišli i do Brela te Baške Vode. Preporučujem!!

Pipi, Đakovo

Podjeli s prijateljima

Članak objavio Đuro&Đuro on 06:17. Oznake . Možete pratiti svaki odgovor na komentare putem RSS 2.0. Ostavite svoj komentar, vaše mišljenje nam je važno

0 komentari for "Makarska, Baška Voda i Brela"

Ostavite komentar